شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

تعطیل شدن پمپ بنزین امکان پذیر است؟

تعطیل شدن پمپ بنزین امکان پذیر است؟ سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی گفت: هیچ پمپ بنزینی در هیچ نقطه کشور تعطیل نشده و اخباری که در خصوص تعطیل شدن پمپ بنزین در برخی شهرها و استانها در فضای مجازی آمده تماماً شایعه و کذب است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 11
کد خبر: ۳۸۰۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران اظهار داشت: تاکنون هیچ پمپ بنزینی در هیچ نقطه‌ای از کشور به علت شیوع ویروس کرونا تعطیل نشده و در روزهای آینده نیز هیچ پمپ‌بنزینی تعطیل نخواهد شد.

 

وی افزود: اگر شایعه‌ای در فضای مجازی در خصوص تعطیلی پمپ‌بنزین‌ها در شهر یا استانی مطرح شده تماماً کذب است و هم اکنون سیستم توزیع فراورده‌های نفتی از جمله بنزنی به صورت عادی و بدون هیچ گونه اختلالی در سراسر کشور در حال انجام است.

 

سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی در پاسخ به این که خبری غیررسمی و بدون منبع بین مردم مطرح شده که ممکن است برای جلوگیری از تردد مردم سهمیه‌های سوخت ماه اسفند به ماه‌ آینده انتقال نیابد و یا مصوبه ذخیره شش ماهه سهمیه‌ها در کارت‌های سوخت لغو شود، گفت: این خبر نیز شایعه است و هیچ تصمیمی یا ابلاغیه‌ای مبنی بر منتقل نشدن سهمیه اسفند به ماه بعد وجود ندارد و همانطور که از گذشته مطرح شده سهمیه‌های سوخت تا شش ماه در کارت‌های شخصی ذخیره می‌شود.

 

امشب شایعاتی در فضای مجازی از سوی برخی افراد مطرح شده بود که ممکن است پمپ‌های بنزین در طی روز‌های آینده تعطیل شود و یا این که سهمیه‌های بنزین در پایان اسفندماه خواهد سوخت که طبق گفته سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی تمامی این گفت‌ها و اخبار بدون منبع انتشار یافته در فضای مجازی تنها یک شایعه بی‌اساس است و توزیع بنزین همچنان بدون وقفه و اختلال در سراسر کشور ادامه خواهد یافت.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
مهرداد
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۲
0
0
متاسفانه مردم گوش نمیدند و تردد و ترافیکم سنگین شده این بیماری هم سریع داره بیشتر میشه به خاطر جان مردمم که شده پمپ بنزینها را تعطیل کنید تا این تردد و مسافرتها قطع بشه تا جان بیشتری از مردم را نگرفته اگه همون اول این شاهرگ پمپ بنزینها را تعطیل میکردید این بیماری به تمام استانها شیوع پیدا نمیکرد و تردد مردم قطع میشدم الانم بهترین راه توقف این بیماری تعطیلی پنپ بنزینها تا عید هست
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار